ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η ταινία ξεκίνησε ως ιδέα από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014. Μόλις ολοκληρώθηκε το σενάριο, ξεκίνησε η διαδικασία του να βρεθούν οι ηθοποιοί και η ομάδα που πάνω απ’ όλα θα μπορούσε να δουλέψει με μεράκι, όρεξη και ομαδικότητα! Άλλωστε σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως η δική μας… μιας και ο όρος «budget» είναι κάτι άγνωστο… αυτό που μένει στο τέλος είναι οι όμορφες στιγμές που περνάμε στα γυρίσματα και μία ταινία που ελπίζουμε να αγαπηθεί από τον κόσμο ως κάτι ιδιαίτερο!

Με την βοηθό σκηνοθέτη, την Αφροδίτη Ταυρή, δουλέψαμε σκληρά και βρήκαμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις… Ο βασικός ήρωας, ένας θνητός που τον υποδύεται ο ηθοποιός ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (νιώθω μεγάλη χαρά και τύχη που τον γνώρισα, καθώς πλάι του έμαθα πάρα πολλά πράγματα), δημιούργησε απίστευτο ζευγάρι με την ανερχόμενη και ταλαντούχα ΧΡΥΣΑ ΝΤΑΟΥΛΗ. Ξέραμε με την Αφροδίτη ότι είχαμε πολύ καλές μονάδες, αλλά δεν γνωρίζαμε τι χημεία θα υπήρχε μεταξύ τους… Στην πρώτη πρόβα όμως, όλες οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν μιας και οι 2 τους ταίριαξαν απόλυτα!!! Στην ταινία συμμετέχει ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ στον ρόλο του Βασιλιά των αθανάτων. Με τον Κωστή είχα ξανασυνεργαστεί και φυσικά ο ρόλος του ταιριάζει «γάντι».

Αυτό που θέλω να δείξω στην ταινία είναι ότι κάθε πράξη έχει αντίκτυπο, έχει «ποινές» αλλάζει και διαμορφώνει καταστάσεις! Οι νόμοι είναι για να τηρούνται, άδικοι πολλές φορές, αλλά είναι νόμοι… Όμως, ποιος μπορεί να κρατήσει με χαλινάρια ένα πάθος, ένας έρωτα; Μία σύγκρουση των πρωταγωνιστών με τα θέλω και τα πρέπει… που σε βάζει να σκεφτείς αν τελικά άξιζε!

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι στην τέχνη που ακολουθούμε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να το ζούμε! Άνθρωποι που διάβασαν το σενάριο είπαν πως «αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς παραγωγή», «δεν έχουν κοινό ταινίες σαν αυτή»… Και όμως είμαστε όλοι περήφανοι που τους διαψεύσαμε..

Όταν όλοι αγαπήσουν ένα προτζεκτ, αγαπούν αυτό που κάνουν, τότε το γρανάζι της μηχανής δουλεύει αργά μεν, αλλά σταθερά και στο τέλος θα σε βγάλει στο δρόμο σου… Για εμάς, την ομάδα του «ΤΙΣΙΣ», έχει ήδη πετύχει το στόχο της… Το μόνο που μένει, το κερασάκι στην τούρτα, να την αγαπήσετε και εσείς!».

 

Γεώργιος Ευαγγελόπουλος